SAGAs 134 års fødselsdagsfest blev en stor succes!

.
Det siges, at har man opført sig pænt i det forløbne år, så skinner solen på ens fødselsdag, så SAGAs opførsel må siges at have sprunget alle normer. I weekenden 7-8. juli afholdt Sagalauget hendes 134 års fødselsdag med salg af anretninger af Majestefilet og nyrøgede rejer samt øl, vin og vand. Fødselsdagen blev igen i år afholdt samtidig med Kunst på Molen og arrangementet flyttet over på havnepladsen ud for bådeklubben, hvilket viste sig at være en god idé, for her kom de fleste af havnens gæster naturligt forbi.

Arrangementerne og ikke mindst vejret gjorde, at rigtig mange lagde vejen forbi Hornbæk Havn hvilket også ses på årets overskud som blev på kr. 20.000 til Sagalaugets fortsatte arbejde. Overskuddet er ca. 3 gange større end de tidligere års arrangementer, og det er derfor allerede besluttet at gentage succesen i 2019. Pladsen foran bådeklubben, røgeovnen og røgemester er allerede reserveret til SAGAs 135 års fødselsdag den 6. & 7. juli, 2019, hvor også Kunst på Molen afholdes.

Tak til alle der kiggede forbi og ikke mindst tak til de der var med til at ”løfte” arrangementet og fik fødselsdagen til at blive en rigtig god dag.

På gensyn i 2019
Bestyrelsen for Sagalauget

.