Harry Duus

Formand

Harry Duus er oprindelig uddannet typograf, og startede for 20 år siden mediefirmaet Duus & Kompagni. Han har boet 15 år i Hornbæk og har med baggrund i sin interesse for Hornbæks historie bl.a. skrevet bogen ”Skurbyen på Hornbæk Havn”.

E-mail: duus@duusduus.dk
Telefon: 22 27 51 61

Jens Peter Pihl

Kasserer

Født og opvokset i Hornbæk. Har arbejdet i DR som TV-tekniker, og har været medlem af Fonden Hornbæk Havns bestyrelse fra 1979 til 2004. Hans interesse er Hornbæks historie og han har skrevet/redigeret flere bøger/hjemmesider om byens gamle foreninger.

E-mail: jenspeter@pihl-hornbaek.dk
Telefon: 60 67 29 95

Steen Nilsson

Sekretær

Steen er pensioneret. Han har haft sin gang på havnen de sidste ca. 50 år. Var som helt ung medhjælper hos Poul Munk i Fiskehuset på havnen. Her fik han smag for fristidsfiskeriet, som han stadig driver. Fisker med sin damjolle “Neptun”, som han købte med sin far i 1974. Båden er bygget af Ole “båd” efter samme princip som SAGA – en klinkbygget træjolle.

E-mail: steen.nilsson@hotmail.com
Telefon: 41 59 50 48

Torben Ibsen

Bestyrelsesmedlem

Torben er født og opvokset i Hornbæk. Han er uddannet VVS’er og har sin gang på havnen i Havneforeningen og som tidligere medlem Fonden Hornbæk Havns bestyrelse.

E-mail: torbenims@gmail.com
Telefon: 31 54 10 80

Michael Fritzen

Bestyrelsesmedlem

Født og opvokset i Hornbæk. Uddannet skibsingeniør og bådebygger samt mangeårigt medlem af Fonden Hornbæk Havns bestyrelse.

E-mail: fritzen-consult@post.tele.dk
Telefon: 20 49 02 68

Per Steen Andersen

Bestyrelsesmedlem

Per Steen Andersen har boet i Hornbæk i 33 år. Er Cand. Polyt., civilingeniør og partner og teknisk direktør i Rådgivende ingeniørfirma Aksel V.  Jensen, Hillerød. Har stor interesse i tilvejebringelsen af Sagas nye museums ophold. Er medlem i Hornbæk Vinter bade Laug og Hornbæk både klub og er en flittig bruger af vor skønne strand og skovområdet ved kysten.

E-mail: psa@avj.dk
Telefon: ‭20 32 19 56‬

Peter Bonne Rasmussen

Revisor

Født og opvokset i Hornbæk. Er igen bosat Hornbæk efter nogle år i København. Arbejder til daglig som intern revisor i Fiskeristyrelsen.

E-mail: sagalauget@gmail.com

Jørgen Haagen Nielsen

Revisorsuppleant

Født og opvokset i Hornbæk. Uddannet revisor og mangeårig Bestyrelsesformand for Fonden Hornbæk Havn.

E-mail: sagalauget@gmail.com